Folie LLumar LATI AIR : 0725.488.442

[rev_slider primapagina]    

Foliile din gama LATI sunt folii auto care au in compozitia lor un strat performant de ceramica, care nu distorsioneaza undele radio ale masinii dumneavoastra. Exista folii auto LLumar, care au in compozitia lor un strat de metal, aluminiu, care poate in anumite zone geaografice din tara sa distorsioneze semnalul radio, acolo unde acesta este mai slab. Foliile ceramice NU distorsioneaza semnalul radio al masinii dumneavoastra.

    Acesta gala de folie auto LLumar LATI ceramica, are un strat antizgariere foarte performant, rezinsta in timp foarte bine la urcatul si coboratul geamurilor, garantia foliei data de producatorul EASTMAN CHAMICAL COMPANY fiind de 12 ani. Durata de viata a foliei auto ceramice este de peste 20 de ani.

  • LATI 05 LS SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 5%, lumina vizibila care trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respinge aceste raze 99%. Respingerea energiei solare totale in proportie de 61%, iar reflexia din exterior a foliei auto LATI 05 este de 8%. Garantia gamei de folii auto LLumar LATI este de 12 ani, garantie oferita de catre producator LLumar.
  • LATI 15 LS SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 18%, lumina vizibila care trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respinge aceste raze 99%. Respingerea energiei solare totale in proportie de 57%, iar reflexia din exterior a foliei auto LATI 15 este de 6%. Garantia gamei de folii auto LLumar LATI este de 12 ani, garantie oferita de catre producator LLumar.
  • LATI 35 LS SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 38%, lumina vizibila care trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respinge aceste raze 99%. Respingerea energiei solare totale in proportie de 51%, iar reflexia din exterior a foliei auto LATI 35 este de 6%. Garantia gamei de folii auto LLumar LATI este de 12 ani, garantie oferita de catre producator LLumar.
  • LATI 50 LS SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 55%, lumina vizibila care trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respinge aceste raze 99%. Respingerea energiei solare totale in proportie de 46%, iar reflexia din exterior a foliei auto LATI 55 este de 7%. Garantia gamei de folii auto LLumar LATI este de 12 ani, garantie oferita de catre producator LLumar.

    Foliile ceramice din acesta gama au doua variante deschise ce se pot aplica pe geamurile laterale a masinii dumneavoastra. Transparentele acesor folii sunt de 73% si 78%, lumina vizibila care mai trece prin acestea. Nuantele sunt diferite, folia auto de 73% are culoarea verde deschis, iar folia cu transparenta de 78% are nuanta de albastru deschis. Codurile comerciale ale foliilor sunt:

  • AIR 80 BL SR HPR – este o folie auto foarte transparenta 78%, lumina vizibila catre trece prin acesta. Nuanta foliei este de albatru deschis, aduce dupa montarea foliei cu nuanta celor de VW, acel verde placut. Folia auto respinge energia solara in proportie de 43%, iar razele UV sunt respinse 99%.
  • AIR 75 GN SR HPR – este o folie auto cu un grad de transparenta mai mic fata de AIR 80, lumina vizibila catre trece prin folie fiind de 73%. Nuanta foliei auto este de verde deschis, iar dupa aplicarea foliei, aduce geamurilor o nuanta placuta asemanatoare cu geamurile colorate de fabrica de la FORD. Respinge energia solara in proportie de 39%, iar razele UV sunt respinse 99%.