Folie LLumar ATR : 0725.488.442

 

    Folia auto din gama LLumar ATR, este o folie cu cea mai performanta protectie impotriva razelor solare. Folia ATR cu transparenta de 5% respinge energia solara totala in proportie de 70%. Folia auto din gama ATR are in compozitia acesteia un strat performant de metal. Stratul antizgariere, de o tehnologie foarte avansata si inovatoare face aceasta folie sa reziste foarte mult in timp. Garantia data de producatorul de folii auto EASTMAN CHEMICAL COMPANY pentru acesta folie auto ATR este de 10 ani.

  • LLumar ATR 05 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 5% (VLT – visibil light transmition – lumina vizibila care trece prin folie). Protectia importiva razelor UV (ultraviolete) este de 99%. Respingerea energiei solare totale o face acesta folie in proportie de 70%. Grosimea foliei este de 45 de microni. Acest cod comercial ATR 05 CH SR HPR este cea mai inchisa varianta a acestei game de folii auto. Garantia foliei este de 10 ani.
  • LLumar ATR 15 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 15% (VLT – visibil light transmition – lumina vizibila care trece prin folie). Protectia importiva razelor UV (ultraviolete) este de 99%. Respingerea energiei solare totale o face acesta folie in proportie de 55%. Grosimea foliei este de 45 de microni. Acest cod comercial ATR 15 CH SR HPR are cea mai clara vizibilitate din interior in exterior. Garantia foliei este de 10 ani.
  • LLumar ATR 20 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 21% (VLT – visibil light transmition – lumina vizibila care trece prin folie). Protectia importiva razelor UV (ultraviolete) este de 99%. Respingerea energiei solare totale o face acesta folie in proportie de 49%. Grosimea foliei este de 44 de microni. Acest cod comercial ATR 20 CH SR HPR are cea mai clara vizibilitate din interior in exterior. Garantia foliei este de 10 ani.
  • LLumar ATR 35 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 38% (VLT – visibil light transmition – lumina vizibila care trece prin folie). Protectia importiva razelor UV (ultraviolete) este de 99%. Respingerea energiei solare totale o face acesta folie in proportie de 48%. Grosimea foliei este de 44 de microni. Acest cod comercial ATR 35 CH SR HPR este una dintre foliile auto care sunt fabricate pentru protectia persoanelor, fiind ceva mai transparenta din ambele directii. Garantia foliei este de 10 ani.
  • LLumar ATR 50 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 53% (VLT – visibil light transmition – lumina vizibila care trece prin folie). Protectia importiva razelor UV (ultraviolete) este de 99%. Respingerea energiei solare totale o face acesta folie in proportie de 39%. Grosimea foliei este de 44 de microni. Acest cod comercial ATR 50 CH SR HPR este una dintre foliile auto care sunt fabricate pentru protectia persoanelor, fiind cea mai transparenta folie auto indiferent de unde privesti, din exterior sau interior. Garantia foliei este de 10 ani.