Folie LLumar ATC : 0725.488.442

 

    Folia auto din gama de folii LLumar ATC este o folie performanta, avand un alt strat antizgariere, fara de foliile auto anterioare, importate de catre LLumar Romania. Gama de folie auto ATC, este o folie colorata in masa, cu un pigment de culoare rezistent mult mai bine in timp la decolorare. 

    LLumar ofera prin acesta gama de folii auto ATC o protectie mai ridicata importiva razelor solare si o rezistenta a foliei in timp. Acesta folie auto ATC are data de producator 7 ani garantie la decolorare si exfoliere. Toate foliile auto din gama ATC au o nuanta/ culoare “CH”, adica “charcoal”, cenusiu.

  • LLumar ATC 05 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 5%, lumina vizibila care mai trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respingandu-le in proportie de 99%. Grosimea foliei ATC 05 CH este de 44microni. Respingerea totala a energiei solare (TSER), este de 51%. Acesta folie auto este cea mai inchisa varianta de folie din gama ATC. Garantia foliei ATC 05 CH SR HPR este de 7 ani.
  • LLumar ATC 15 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 15%, lumina vizibila care mai trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respingandu-le in proportie de 99%. Grosimea foliei ATC 15 CH este de 43microni. Respingerea totala a energiei solare (TSER), este de 46%. Cea mai buna vizibilitate din interior in exterior o au foliile cu grad de transparenta intre 15% si 23%. Garantia foliei ATC 15 CH SR HPR este de 7 ani.
  • LLumar ATC 20 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 23%, lumina vizibila care mai trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respingandu-le in proportie de 99%. Grosimea foliei ATC 20 CH este de 43microni. Respingerea totala a energiei solare (TSER), este de 39%. Cea mai buna vizibilitate din interior in exterior o au foliile cu grad de transparenta intre 15% si 23%. Garantia foliei ATC 20 CH SR HPR este de 7 ani.
  • LLumar ATC 35 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 38%, lumina vizibila care mai trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respingandu-le in proportie de 99%. Grosimea foliei ATC 35 CH este de 43microni. Respingerea totala a energiei solare (TSER), este de 33%. Garantia foliei ATC 35 CH SR HPR este de 7 ani.
  • LLumar ATC 50 CH SR HPR – este o folie auto cu o transparenta de 54%, lumina vizibila care mai trece prin acesta. Are o protectie ridicata la razele UV (ultraviolete), respingandu-le in proportie de 99%. Grosimea foliei ATC 50 CH este de 43microni. Respingerea totala a energiei solare (TSER), este de 29%. Garantia foliei ATC 50 CH SR HPR este de 7 ani.