Folie auto : 0725.488.442


     Indiferent de scop, fie ca vrei sa schimbi look-ul masinii sau alegi confortul, noi avem folii ce vor garanta satisfactia cerintelor si dorintelor tale.

     Foliile Auto LLumar se diferentiaza prin componenta lor, specificatii ¬†si durabilitate, date de producator. Astfel ca LLumar vine cu 5 game de folii cu transparente si culori diferite si termen de garantie cuprins intre 7 si 12 ani.

     Dar ce este folia? Este un film foarte subtire din poliester, in anumite cazuri din mai multe straturi, tratate in anumite moduri pentru a imbunatati aspectul si performantele geamurilor existente.

     Prin aplicarea foliei pe geam se filtreaza (din) energia radianta a soarelui care intra in autovehicul, reducand semnificativ temperatura in habitaclu, imbunatatind vizibilitatea spre exterior datorita contrastului, reducand efectul de orbire chiar si la transparente ridicate si aproape eliminand efectele nocive ale razelor ultraviolete (UV) asupra pielii dumneavoastra¬† si asupra interiorului masinii.

     Pentru ca energia solara este compusa din raze UV, lumina vizibila si razele infrarosii, foliile auto LLumar cu o claritate perfecta au fost perfectionate sa filtreze in mod independent trecerea acestor trei elemente pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor consumatorilor.